DIOR Miss Dior

Опис
Нова парфумована вода Miss Dior — це справжні мрії “від кутюр”. Ця багатогранна композиція у флаконі з неперевершеним бантом запам’ятовується надовго.

У новій Miss Dior парфумована композиція “millefiori” грає всіма відтінками. Головні ролі відведені граській троянді, півоніям, ірису та конваліям.
Екстраординарний аксесуар — бант Miss Dior — розшитий кольоровими нитками. Такими ж яскравими, як і квіткові ноти аромату.

“Усі наші почуття ніби забрані в одному квітковому букеті нової Miss Dior Eau de Parfum. У цьому ароматі головну роль ми віддали троянді — найпопулярнішій квітці. А потім припудрили її шляхетним ірисом, приправили сексуальними півоніями та додали свіжу нотку конвалії”, — Франсуа Демаші, парфумер Dior.

Достатньо елегантний, відомий як “дагер”, або “хвіст ластівки”, бант Miss Dior — це універсальний штрих, що підкреслює Couture. Його відтворили наново, з винятковою майстерністю та почуттям прекрасного. Щоб зав’язати цей бант, ми залучили до створення стрічки найкрупніших виробників Франції. Вони десятки років створювали стрічки для суконь Haute Couture. А тепер довгі місяці розробляли нашу жакардову стрічку. Її виткали на традиційних дерев’яних станках зі 396 ниток. Кожен сантиметр стрічки має близько 12000 сплетінь. Відтак, вона вражає своєю вишуканістю та тисячами пастельних кольорів, що вплетені у жакардову тканину. Ці декілька сантиметрів стрічки потребували стільки ж майстерності, уваги та часу, скільки й ті, що прикрашають найдивніші сукні на подіумах.

Спосіб нанесення:
Зробіть аромат Miss Dior eau de parfum більш чуттєвим та стійким:

1. Спробуйте чуттєву та ніжну піну гелю для душу Miss Dior.
2. Нанесіть зволожуюче молочко для тіла Miss Dior.

1. Неперевершена, кремова нота троянди Центифолії у серці аромату Miss Dior.
2. Акорд конвалії — улюбленої квітки Крістіана Діора — зі трав’янисто-свіжим ароматом.
3. Яскраві та пряні ноти півонії підкреслюють жіночність і виразність аромату

Commentaries
Required
Be the first to write a comment under this wish